İşte sizlere buram buram Nostalji kokan, yepyeni bir Sosyal İçerik Platformu TozluMakale.com. Tarihler 14.11.2024 ‘ü gösterirken, internet alemine hızlıca giriş yapan ve dikkatleri fazlasıyla üzerine çeken bir Platform. Özellikle 70’ler 80’ler ve 90’lar Türkiye’sinin başta müzik piyasası olmakla birlikte diğer tüm konulardan oluşma içerikler üreten Web Sitesi karşınızda.
Ne zaman bir konu gündeme gelse, örneklerini hep 90’lar döneminden veriyorum. Ahh Ah.! Çocukluğum ve Gençliğimin en güzel ve en özel yıllarıydı 90’lar Türkiye’si. Komşuluk ilişkileri bi’başka güzel. Okul yılları bi’başka güzel. Arkadaşlıklar bi’başka güzel. Aile yakınlarımla olan ilişkim başka güzeldi. Özledikçe yazasım var yazdıkça özlemekten bir hal oldum.
Neyse daha yolumuz uzun ve nice makaleler ile birlikte güzel ve özle anılarımızı paylaşayacağız gibi görünüyor. Çünkü ben bu platformu açtığım günden beridir o ilk heyecanı hala taşıyorum üzerimde. Ne yalan söyleyim, o gün bu isim altında (TozluMakale) kafamda birden parladı makale başlıkları. O kadar çok paylaşım yapabileceğim konu başlıklarıydı ki bunlar, bi’an önce sizlerle paylaşmak için can atıyorum.
“Velhasıl Kelam, hem radyoda çalan şarkılar hem de okuduğunuz makaleler ile sizlere buram..buram Nostalji yaşatacak olan Sosyal İçerik Platformu TozluMakale.com hepimize hayırlı uğurlu olsun inşaALLAH.” diyelim ve en kısa zamanda nice güzel konulardan oluşma makalelerde buluşmak üzere, kalın sağlıcakla efenim.
Artık Makale Severler ile Nostalji ‘yi Burada Buluşacağız.
Evet başlıkta da belirttiğim üzere, siz de benim gibi Nostalji düşkünü biriyseniz, doğru adrestesiniz.! Ben gibi ileri görüşe sahip “Geri Kafalı” birinin yapacağı iş ancak bu kadar olurdu. Ne yapayım kardeşim(!) bir türlü vazgeçemiyorum şu geçmiş zaman diliminde ki nostaljik seyahatlerimden.Ne zaman bir konu gündeme gelse, örneklerini hep 90’lar döneminden veriyorum. Ahh Ah.! Çocukluğum ve Gençliğimin en güzel ve en özel yıllarıydı 90’lar Türkiye’si. Komşuluk ilişkileri bi’başka güzel. Okul yılları bi’başka güzel. Arkadaşlıklar bi’başka güzel. Aile yakınlarımla olan ilişkim başka güzeldi. Özledikçe yazasım var yazdıkça özlemekten bir hal oldum.
Neyse daha yolumuz uzun ve nice makaleler ile birlikte güzel ve özle anılarımızı paylaşayacağız gibi görünüyor. Çünkü ben bu platformu açtığım günden beridir o ilk heyecanı hala taşıyorum üzerimde. Ne yalan söyleyim, o gün bu isim altında (TozluMakale) kafamda birden parladı makale başlıkları. O kadar çok paylaşım yapabileceğim konu başlıklarıydı ki bunlar, bi’an önce sizlerle paylaşmak için can atıyorum.
Sonuç ;
Neyse ben bu makaleyi haber niteliğinde sizlerle paylaşma ihtiyacı duydum. Çünkü amacım bu platformun açılış müjdesini vermekti. Ha bu arada.! Hatırlatmamak olmaz tabii. Neyi mi.? Tabii ki Nostaljik FM’i. Sizler bir yandan makale okurken belki de bi’çoğunuz Nostaljik FM‘e kulak vereceksiniz. Hani şu 70’ler 80’ler ve 90’lar döneminin taç plak ve kasetlerinin havada uçuştuğu şarkılardan bahsediyorum.“Velhasıl Kelam, hem radyoda çalan şarkılar hem de okuduğunuz makaleler ile sizlere buram..buram Nostalji yaşatacak olan Sosyal İçerik Platformu TozluMakale.com hepimize hayırlı uğurlu olsun inşaALLAH.” diyelim ve en kısa zamanda nice güzel konulardan oluşma makalelerde buluşmak üzere, kalın sağlıcakla efenim.