Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

[İxirForum] Sitemiz Yayında!

İixirForum Sitemiz'de, Konuları ve İcerikleri inceleyerek yorum ve üye ola bilirisiniz bağlantıyı ziyaret ediniz.. ~ Daha fazla bilgi ~

Kontrollü Sosyal HAYAT 😷

Pazar yerinden toplu taşımaya, AVM’den iş yerine, amacı birlikte olduğumuz tüm alanlarda korona virüs riskini hepimiz için azaltmaktır. Maske 😷 Mesafe ↔️ Temizlik 🧼 dikkat edelim.

Üyelik sorunlarımı yaşıyorsunuz ?

Forum yapısındaki değişikli nedeni ile bazı kısıtlamalar getirilmiştir, eğer mesaj yazamıyor konu açamıyorsanız başlıktaki bağlantıya erişin ve konunuzu açınız.

Profilini telefon numaran ile doğrula 📱

Forumdan daha fazla yararlanmak için, profilinizi telefon numaranız ile doğrulayın ve daha ayrıcalıklı olun 😉
RakipHosting.com | Türkiye’nin Hosting ve Domain Sağlayıcısı

Daha önce btk game deneyen var mı ?

S

speedz

Ziyaretçi
diye araştırırken yeni Battle Pass'i almayı düşündüm ama fiyatlar biraz fazla geldi. Eclipse temalı kostümler ve prestij Ahri skini için 350 token kasmam gerekecek. Size zor geldi mi pass görevi kasması? Ortalama kaç maç gerekiyor tüm ödülleri almak için? BTKGame'den daha uygun fiyata alınabiliyormuş sanırım. Daha önce deneyen var mı? Bir de yeni güncellemeyle mid lane meta'sı çok değişti. Assassinler tekrar güçlenmeye başladı - Akali, Zed, Talon picklerinde artış var. Ben control mage main'im, Viktor ve Orianna oynuyorum ama sürekli roam yiyen bir mid laner olarak ne yapmam lazım? Lane priority'i sağlamadan junglera yardım etmek zorunda kalıyorum.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap
Radyo32.com sitesinin logosu

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar